donderdag, oktober 28, 2021
HomeClubsBVV BarendrechtAdrie Poldervaart heeft beste papieren voor topclub in Eerste Divisie

Adrie Poldervaart heeft beste papieren voor topclub in Eerste Divisie

Voormalig Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart kan zich opmaken voor een nieuwe prachtige uitdaging als hoofdtrainer in de Eerste Divisie. De oefenmeester is volgens De Gelderlander topkandidaat bij De Graafschap.

De Superboeren zoeken een opvolger voor de ontslagen Mike Snoei, die er niet in slaagde te promoveren met de Doetinchemmers. Poldervaart was zeer succesvol en gewaardeerd coach bij Barendrecht alvorens hij de stap maakte naar Excelsior Rotterdam. Daar stapte de zeer toegewijde coach zelf op in het belang van de op dat moment kwakkelende Kralingers.

Voormalig Tweede Divisie-collega Danny Buijs haalde Poldervaart vervolgens naar FC Groningen, waar hij opnieuw zeer gewaardeerd wordt. In het Hoge Noorden heeft de assistent-coach nog een contract tot de zomer van 2022, waardoor De Graafschap vermoedelijk wel een afkoopsom zal moeten betalen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD