vrijdag, maart 5, 2021
Home Clubs ADO'20 ADO'20 ziet Clive Keus vroegtijdig terugkeren van wereldreis

ADO’20 ziet Clive Keus vroegtijdig terugkeren van wereldreis

ADO’20 ziet veel vroeger dan verwacht routinier Clive Keus terugkeren. De 29-jarige aanvaller vertrok een jaar geleden om op wereldreis te gaan, maar de coronacrisis zorgt ervoor dat Keus en zijn vriendin eerder dan verwacht zijn teruggekeerd uit Nieuw-Zeeland en hij zodoende volgende seizoen terugkeert op de Vlotter.

- Advertentie -

,,We werkten beiden op een schip in Milford waarop toeristen meegenomen werden langs mooie uitzichten, zoals prachtige bergen en watervallen. Helaas werden we daar ook getroffen door de Corona-maatregelen en bleven de toeristen weg. We hebben nog wel getwijfeld wat te doen, maar uiteindelijk ervoor gekozen om weer terug te gaan en een baan te zoeken in Nederland. Ik had al regelmatig contact met Toan Tan, dus de link naar ADO’20 was weer snel gelegd. Ik heb er veel zin in om voor mijn 350e wedstrijd in ADO 1 te gaan”, stelt Keus op de clubsite. De aanvaller speelde tot dusverre al ruim 300 duels voor de Heemskerkers.

,,Clive is natuurlijk een goede bekende, hij woont praktisch om de hoek van De Vlotter, speelde in onze jeugd en heeft vorig seizoen zijn 300e wedstrijd in ADO 1 gespeeld. Hij speelde veelal in de spits, maar kan op meerdere posities uit de voeten. Hij heeft veel getraind in Nieuw Zeeland en is heel fit. Ondanks dat hij een jaar niet gespeeld heeft, verwacht ik dat hij er snel weer kan staan. Hij is met zijn 29 jaar jong volgend seizoen de oudste selectiespeler en kan hij met al zijn ervaring een belangrijke rol spelen in het zeer jonge team”, stelt Tan op zijn beurt.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES