maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20ADO'20 zet goede reeks voort en vergroot zorgen HSC'21

ADO’20 zet goede reeks voort en vergroot zorgen HSC’21

ADO’20 is aan een uitstekende serie bezig. Vanavond werd deze voortgezet met een 2-0 overwinning op HSC’21. In de laatste vijf duels morsten de Heemskerkers alleen tegen Jong Vitesse twee punten en de ploeg is inmiddels al tien duels op rij ongeslagen.

De 2-0 eindstand stond al na dertien minuten op het scorebord en beide keren was Jesper de Vré de doelpuntenmaker. Na vijf minuten mocht hij aanleggen vanaf elf meter na een onnodige overtreding van Caglar Uguz. Nog binnen het kwartier verdubbelde hij de score, waarmee hij de zege voor ADO’20 feitelijk al veilig stelde.

HSC’21 stoot zich weer eens aan dezelfde steen. Twee weken geleden kwam het tegen JVC Cuijk ook al op een snelle 2-0 achterstand, ook toen was die niet meer te repareren. De gevarenzone komt voor de ploeg van Daniël Nijhof gevaarlijk dichtbij nu van de laatste zeven duels er liefst zes verloren zijn gegaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD