zondag, maart 7, 2021
Home Clubs ADO'20 ADO'20 weet kern van selectie te behouden

ADO’20 weet kern van selectie te behouden

ADO ’20 zal volgend seizoen grotendeels voor de dag komen met de selectie die ook dit jaar al voor de Heemskerkers speelt. De meeste spelers hebben aangegeven ADO’20 trouw te zullen blijven.

- Advertentie -

,,Al tijdens het trainingskamp zijn we met de meeste spelers tot overeenstemming gekomen voor volgend seizoen en inmiddels is met bijna alle spelers gesproken. Natuurlijk is het jammer als goede spelers te kennen geven iets anders te gaan doen, maar dat is inherent aan het voetbal en het spelen in de 3e divisie. We hebben nu eenmaal niet de financiële middelen, die veel andere 2e en 3e divisieclubs wel hebben, maar door allerlei activiteiten, een prachtig complex, hoog speelniveau en veel extra faciliteiten voor onze spelers bouwen we toch aan een hechte groep”, stelt technisch beleidsmaker Toan Tan op de clubsite.

Trainer Raymond Bronkhorst is content met het feit dat zijn selectie grotendeels in tact blijft: ,,We zijn als trainersstaf zeer blij met het behouden van het grootste deel van de selectie. Op deze manier blijft er een mooie basis staan waarmee we verder kunnen. Het doorontwikkelen van onze speelwijze wordt op deze manier gewaarborgd. Het is een goede groep spelers, waarmee het erg fijn werken is. Doordat deze spelers ook volgend seizoen weer actief zijn op De Vlotter wordt de herkenbaarheid van het eerste elftal alleen maar groter.”

Eerder kondigden Jesper de Vré en Raymond de Waard aan naar Quick Boys te vertrekken, terwijl Mouad Ben Chekh op zoek gaat naar een andere club.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES