dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsADO'20ADO'20 voegt Henry Opoku en Hidde Postma toe aan selectie

ADO’20 voegt Henry Opoku en Hidde Postma toe aan selectie

ADO’20 kan volgend seizoen beschikken over Henry Opoku en Hidde Postma. Opoku, in het verleden actief bij Quick Boys en OFC, komt over van SDZ en Postma verdiende een selectieplek door sterke prestaties in het Onder 23-team.

Over Opoku schrijven de Heemskerkers op de clubsite: ,,Bij de senioren maakte hij bij Blauw Wit al kennis met onze nieuwe trainer Roy van der Mije. Die samenwerking werd voortgezet bij het Haarlemse EDO waar promotie werd bewerkstelligd. De volgende stap op de voetballadder ging richting Katwijk, waar Henry bij Quick Boys als hoogtepunt het kampioenschap van de hoofdklasse meemaakte. Zijn overgang naar OFC in 2017 leverde niet het gewenste resultaat: geen kampioenschappen en ook via de nacompetitie lukte net niet om te promoveren. Vorig seizoen maakte hij de keuze om voor het ambitieuze SDZ te gaan spelen, maar de huidige situatie in de wereld gooide roet in het voetbaleten.”

Postma maakte indruk in het Onder 23-team: ,,Hoewel hij met zijn team door Corona dit seizoen niet meer dan 6 wedstrijden speelde, was zijn inbreng bij de even zoveel overwinningen van dien aard dat de Technische Commissie niet om hem heen kon.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD