donderdag, maart 4, 2021
Home Clubs ADO'20 ADO'20 vindt in Sem Kroon broodnodige verdedigende versterking

ADO’20 vindt in Sem Kroon broodnodige verdedigende versterking

ADO’20 heeft zich per de start van het nieuwe seizoen versterkt met verdediger Sem Kroonzo, meldt de club op haar website. De 23-jarige verdediger komt over van Koninklijke HFC, waar hij dit seizoen tot nu toe amper aan spelen is toegekomen.

- Advertentie -

De Heemskerkers zijn in de laatste weken hard bezig om de selectie vorm te geven en het toevoegen van extra verdedigers leek bittere noodzaak voor de equipe van trainer Raymond Bronkhorst. Volgens de club zelf was het aantrekken van verdedigers tot de topprioriteiten. Door het aantrekken van Sem Kroon is in ieder geval één van de drie vacatures ingevuld. De trainer is dan ook tevreden met de aankoop: “Sem is een grote sterke verdediger die de duels niet schuwt. Van achteruit de bal cross spelen naar één van de buitenspelers behoort ook tot zijn kwaliteiten. Hij is een gewenste toevoeging aan onze selectie”, aldus trainer Raymond Bronkhorst op de communicatiekanalen van de nummer 6 uit de Derde Divisie zondag.

Eerder speelde de Alkmaarder bij SV Koedijk, AFC’34, Koninklijke HFC en ook had Kroon een buitenlands avontuur in de Verenigde Staten waar hij tijdens zijn studie de kleuren van Saint Mary’s College of California vertegenwoordigde.

Foto: Leo Tillmans

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES