woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20ADO'20 verrast met aantrekken van Daoud Bousbiba

ADO’20 verrast met aantrekken van Daoud Bousbiba

ADO’20 kan per direct beschikken over Daoud Bousbiba. De 24-jarige aanvaller speelde eerder op het hoogste niveau in Turkije en Marokko, maar heeft nu besloten om verder te gaan in de derde divisie zondag. 

Bousbiba verdiende op 19-jarige leeftijd een contract bij Ajax, maar een doorbraak zat er daar nooit in. Hij kwam vervolgens uit voor TEC, om via FC Eindhoven in Turkije en Marokko te belanden. Daar speelde hij respectievelijk voor Gazişehir Gaziantep en Hassania Agadir. ,,Het is natuurlijk prachtig dat een speler als Daoud voor ADO’20 kiest”, stelt Toan Tan namens de TC van de club.

De speler zelf is blij dat hij terugkeert in de regio. ”De plannen van ADO spraken mij aan en het was voor mij belangrijk om in de buurt te kunnen spelen. Het voelde goed en we waren er dan ook snel uit”, vertelt Bousbiba, die de vervanger is van afzegger Nick Kramer. ,,Hij zei op het laatste moment af en daardoor moesten we alles uit de kast halen om een nieuwe speler te vinden”, zegt Tan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD