Volg ons

ADO'20

ADO’20 verrast met aantrekken Jan-Willem Tesselaar

ADO’20 verrast met aantrekken Jan-Willem Tesselaar

ADO’20 haalt in Jan-Willem Tesselaar een spectaculaire aanwinst voor volgend seizoen. De 22-jarige aanvaller besloot recent om zijn overeenkomst met Rijnsburgse Boys te ontbinden.

,,Zo’n kans mochten we niet laten gaan” zegt Toan Tan namens de TC en trainersstaf. ,,Jan Willem is geen onbekende van ons en ik had daarom al regelmatig contact met hem. Toen bekend werd dat hij toch niet naar Rijnsburg zou gaan, was het dan ook snel beklonken. We hebben met Mick Christophersen nu maar één echte centrumspits, dus waren we al op zoek naar een extra ‘nummer 9’. Jan Willem is een jongen met veel snelheid en goed loopvermogen. Daarnaast is hij heel doelgericht en ondanks zijn leeftijd toch al heel ervaren, top dat hij erbij komt”.

Tesselaar, tot deze zomer speler van Katwijk, besloot recent zijn overgang naar de Middelmors te annuleren om voorrang te geven aan zijn maatschappelijke carrière. ,,ADO’20 geeft mij de mogelijkheid om mijn nieuwe voltijdbaan en deeltijd masterstudie te combineren met voetballen op een hoog niveau en dat ook nog eens in de buurt. Verder is het een warme en gezellige club en spelen er volgend jaar ook een paar vrienden van me in de selectie. Een paar jaar geleden heeft mijn oudere broer, Brian-Paul Tesselaar, hier twee jaar gespeeld en toen heb ik zelf regelmatig op de tribune gezeten om te kijken, dus ik ken de club al goed. De laatste jaren bij Katwijk heb ik ontzettend veel geleerd, maar had ik goede concurrenten voor me waardoor ik helaas wat minder speelminuten kon maken dan ik eigenlijk wilde. Het scoren is de laatste jaren daardoor ook wat minder geweest, maar als ik volgend jaar meer ga spelen dan scoor ik ook weer genoeg. Ik heb ondanks mijn leeftijd al ervaring in de Eerst- en Tweede Divisie, waardoor er wat extra’s van mij mag worden verwacht. Uiteindelijk kan deze ervaring helpen om het team beter te maken. We hebben veel kwaliteit in het team en ik geloof dat wij volgend seizoen mooie dingen kunnen laten zien. Ik heb er in ieder geval zin in.” Tesselaar speelde eerder voor Jong FC Utrecht.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ADO'20