vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagADO'20 schakelt over op 4-3-3 en wint van tien man van Quick

ADO’20 schakelt over op 4-3-3 en wint van tien man van Quick

Roy van der Mije zag zijn ploeg drie belangrijke punten pakken bij Quick. Breekpunt in het duel was de rode kaart voor Yusuf Bilen die een doorgebroken speler neerhaalde. Roy van der Mije rook bloed en gooide er met Dany Lute een extra aanvaller bij en zijn lef werd beloond. De Heemskerkers schakelden van 5-3-2 over naar het oude en vertrouwde 4-3-3 en zagen Lute vlak voor tijd de winnende treffer scoren.

ADO’20 miste nogal wat spelers tegen de ploeg uit Den Haag. Rechter wingback Ruben Doesburg, Jan Willem Tesselaar en de spitsen Raymond de Waard en Milan Klopper waren niet fit. Linksback Henry Opoku was nog geschorst.

Van der Mije liet daarom twee spelers debuteren. Hidde Postma en Gerlison Prudencia, die vorig seizoen uitkwam voor Telstar Onder 21.

ADO’20 steeg door de winst naar de vijfde positie. Zondag is de ploeg vrij en daarna volgt de bekerkraker in de eerste ronde van de KNVB-beker thuis tegen Barendrecht. In de voorgaande ronde schakelde ADO’20 verrassend Koninklijke HFC uit.

ZZP-boekhouder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS