Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag ADO'20 maakt selectie compleet met komst van doelman Haggerty (SJC)

ADO’20 maakt selectie compleet met komst van doelman Haggerty (SJC)

Björn Haggerty zal zich in de zomer van 2020 melden bij zijn nieuwe vereniging ADO’20. De club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal maakte de komst van de talentvolle doelverdediger bekend via de officiële kanalen.

- Advertentie -

De 22-jarige sluitpost komt over van SJC waar hij twee jaar onder de lat stond, dit eerst in de Derde Divisie en het voorgaande seizoen in de hoofdklasse. ADO’20 wist eerder ook al twee keepers vast te leggen voor het nieuwe seizoen. Nick Borgman kwam over van SDZ en Nick Boom van Jong ADO Den Haag.

Haggerty was aangenaam verrast toen hij benaderd werd door ADO’20, zo liet hij weten op de officiële website van de club.  ,,Ik had niet meer verwacht naar een andere club te gaan en zou ook in principe blijven bij SJC. Ik heb het daar enorm naar mijn zin gehad en bij SJC ook alle kansen gekregen. Ik speelde iedere wedstrijd in het eerste en dat is voor een jonge keeper natuurlijk fijn. Het is een hele mooie vervolgstap in mijn carrière en de ambities van deze club spreken we enorm aan.  ADO’20 wil komend seizoen voor de prijzen gaan in de 3e divisie. Ik had al gezien dat een groot gedeelte van de huidige selectie is gebleven en dat er veel goede spelers bijkomen met ervaring in de 2e en 3e divisie. Het lijkt me geweldig om met deze spelers te trainen en als ik eerste keeper word, in de 3e divisie voor de prijzen te gaan.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES