Volg ons

ADO'20

ADO’20 en trainer Juan Fernandez Coto na dit seizoen uit elkaar

ADO’20 en trainer Juan Fernandez Coto na dit seizoen uit elkaar

ADO’20 en trainer Juan Fernandez Coto zullen de samenwerking na dit seizoen niet verlengen. Dat meldt de Heemskerkse club op de clubsite.

,,Verschil van inzicht doen Juan en ADO’20 besluiten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. Wederzijds was er sprake van een moeilijke beslissing, vooral in deze bizarre tijd waar het aangepaste trainen goed werd opgepakt”, is te lezen in een verklaring.

ADO’20 speelde dit seizoen 6 duels waarin het 6 punten pakte. De in Spanje geboren oefenmeester volgde afgelopen zomer Raymond Bronkhorst op, die naar FC Lisse vertrok. De 51-jarige in Zaandam woonachtige trainer was in de jaren tachtig als profvoetballer actief voor onder andere AZ en Telstar. Als trainer was hij werkzaam bij Türkiyemspor, De Zouaven, De Dijk en Zuidvogels. Vorig seizoen wist hij met Fortuna Wormerveer te stunten in de strijd om de KNVB Beker tegen ADO’20.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ADO'20