woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieADO’20 en Quick berusten in gelijkspel

ADO’20 en Quick berusten in gelijkspel

ADO’20 lijkt dit seizoen een abonnement op gelijke spellen te hebben afgesloten. De ploeg uit Heemskerk speelde tegen Quick voor de zesde maal dit seizoen gelijk. Daarmee is de ploeg koploper in de Derde Divisie.

Sterke start ADO ’20
De middag begon voortvarend voor de Noord-Hollanders. Gert Jan van der Leiden tekende voor de 1-0. Twee minuten voor rust was Quick dichtbij de gelijkmaker. Een inzet van Nabil Hadui werd door Sem van Amersfoort van de lijn gehaald.

De Gelder doet het opnieuw
Na rust hield ADO’20 doelman Michel van Kampen zijn ploeg op de been door een inzet van Roderick Niels Meinema te stoppen. Quick zette echter meer druk op de verdediging van de thuisploeg en dit resulteerde in meer gevaarlijke situaties. Zo zag de formatie van trainer Paul van der Zwaan een doelpunten worden afgekeurd. Rachid Bouyaouzan schoot vrij voor het doel naast. De gelijkmaker liet uiteindelijk toch niet lang op zich wachten. Routinier Joost de Gelder verzilverde een strafschop. ADO’20 invaller Jesper de Vre vond keeper Jari Puister nog op zijn weg waardoor het duel zonder winnaar werd afgefloten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD