zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsADO'20ADO'20 en coach Bronkhorst na dit seizoen uit elkaar: "Tijd voor een...

ADO’20 en coach Bronkhorst na dit seizoen uit elkaar: “Tijd voor een nieuwe uitdaging.”

ADO’20 moet op zoek naar een nieuwe coach voor het komende seizoen. Op de eigen website laten de Heemskerkers weten dat coach Raymond Bronkhorst bekend heeft gemaakt bezig te zijn aan zijn laatste maanden op De Vlotter. De coach vindt dat het zowel voor hem, als voor de club, tijd is voor een nieuwe uitdaging.

De 41-jarige Bronkhorst staat sinds het seizoen 2017/2018 aan de leiding bij de ploeg uit zijn geboortestad, maar was daarvoor ook al als assistent bij het eerste elftal betrokken. Een nieuwe uitdaging is daarom zeker geen vreemde stap. Waar dit zal zijn, is nog niet bekend. “Door het besluit nu kenbaar te maken hebben zowel ADO’20 als Raymond zelf alle gelegenheid om respectievelijk op zoek te gaan naar een nieuwe trainer en kan Raymond zich oriënteren op een nieuwe vereniging.”, zo communiceert de club op haar eigen website.

In het kielzog van Bronkhorst vertrekt ook assistent-trainer Winston Daniels bij de club. Daniels heeft aangegeven dat hij de werkzaamheden bij ADO’20 niet meer kan combineren met zijn andere werkzaamheden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD