donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20ADO'20 boekt ruime zege op Jong De Graafschap, Zaari uitblinker bij puntendeling...

ADO’20 boekt ruime zege op Jong De Graafschap, Zaari uitblinker bij puntendeling HBS en Blauw Geel

ADO’20 boekte zondagmiddag een eenvoudige zege op Jong De Graafschap (4-0). De ploeg uit Heemskerk had aan één helft genoeg om een kwartet aan treffers te produceren. HBS kwam thuis niet verder dan 0-0 tegen Blauw Geel’38, bij laatstgenoemde ploeg was er een hoofdrol voor doelman Brahim Zaari.

ADO’20 – Jong De Graafschap
De ploeg uit Heemskerk kwam na zeventien minuten spelen al op voorsprong. De dor de arbiter toegekende strafschop werd benut door Jesper de Vré (1-0). Een kwartier later was het wederom raak in het voordeel van de thuisploeg, Rick Neele was verantwoordelijk voor het verdubbelen van de voorsprong (2-0) dit alles na een fraaie combinatie met De Vré. Laatstgenoemde was in de 37ste minuut ook betrokken bij de derde treffer van ADO’20. De tweede toegekende penalty wist hij ook te benutten (3-0). Nog voor de pauze werd het duel voortijdig beslist, Raymond de Waard zorgde voor de 4-0 ruststand.  In de tweede helft wist geen van de ploegen nog het net van de tegenstander te vinden waardoor ook na negentig minuten het scorebord de stand van 4-0 liet zien.

HBS – Blauw Geel’38
Ondanks dat er voor de toeschouwers geen treffer te aanschouwen was kreeg men toch een leuke wedstrijd voorgeschoteld. HBS moest in de strijd tegen degradatie op jacht naar een goed resultaat tegen het hoger geklasseerde Blauw Geel. Ondanks meerdere mogelijkheden slaagde de thuisploeg daar echter niet in. Grote man aan de zijde van de gasten was doelman Brahim Zaari die zondag met meerdere fraaie reddingen een nederlaag van zijn ploeg wist te voorkomen. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD