Volg ons

ADO'20

ADO’20 boekt ruime zege op Jong De Graafschap, Zaari uitblinker bij puntendeling HBS en Blauw Geel

ADO’20 boekt ruime zege op Jong De Graafschap, Zaari uitblinker bij puntendeling HBS en Blauw Geel

ADO’20 boekte zondagmiddag een eenvoudige zege op Jong De Graafschap (4-0). De ploeg uit Heemskerk had aan één helft genoeg om een kwartet aan treffers te produceren. HBS kwam thuis niet verder dan 0-0 tegen Blauw Geel’38, bij laatstgenoemde ploeg was er een hoofdrol voor doelman Brahim Zaari.

ADO’20 – Jong De Graafschap
De ploeg uit Heemskerk kwam na zeventien minuten spelen al op voorsprong. De dor de arbiter toegekende strafschop werd benut door Jesper de Vré (1-0). Een kwartier later was het wederom raak in het voordeel van de thuisploeg, Rick Neele was verantwoordelijk voor het verdubbelen van de voorsprong (2-0) dit alles na een fraaie combinatie met De Vré. Laatstgenoemde was in de 37ste minuut ook betrokken bij de derde treffer van ADO’20. De tweede toegekende penalty wist hij ook te benutten (3-0). Nog voor de pauze werd het duel voortijdig beslist, Raymond de Waard zorgde voor de 4-0 ruststand.  In de tweede helft wist geen van de ploegen nog het net van de tegenstander te vinden waardoor ook na negentig minuten het scorebord de stand van 4-0 liet zien.

HBS – Blauw Geel’38
Ondanks dat er voor de toeschouwers geen treffer te aanschouwen was kreeg men toch een leuke wedstrijd voorgeschoteld. HBS moest in de strijd tegen degradatie op jacht naar een goed resultaat tegen het hoger geklasseerde Blauw Geel. Ondanks meerdere mogelijkheden slaagde de thuisploeg daar echter niet in. Grote man aan de zijde van de gasten was doelman Brahim Zaari die zondag met meerdere fraaie reddingen een nederlaag van zijn ploeg wist te voorkomen. 

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ADO'20