dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieADO '20 completeert selectie met verdediger Codfried

ADO ’20 completeert selectie met verdediger Codfried

ADO ’20 heeft haar selectie voor volgend seizoen rond. De Heemskerkers voegen Earvin Codfried toe aan de selectie van coach Raymond Bronkhorst. De linksbenige verdediger komt over van tweedeklasser Pancratius.

Codfriend speelde in de jeugd voor AFC en FC Volendam. ,,In de wedstrijd met het VVCS-team tegen Jong Ajax maakte hij veel indruk. Inmiddels heeft de 24-jarige Earvin al een aantal trainingen bij ADO meegedaan en ook daarin deed hij het uitstekend. Earvin is verdedigend sterk in de 1 tegen 1-duels, is snel en kan op de gehele linkerflank uit de voeten”, stelt de club op haar website.

De verdediger is op zijn beurt eveneens content met zijn nieuwe club: ,,Ik heb voor ADO’20 gekozen omdat het een club is die op niveau speelt en waar het teambelang boven het eigen belang gaat. Daarnaast ben ik door de staf en de spelers op de trainingen goed opgevangen en voelde ik me al meteen thuis”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD