Volg ons

Tweede Divisie

Adnane speelt ondanks twee gebroken ribben: ‘Kon de pijn verdragen’

Adnane speelt ondanks twee gebroken ribben: ‘Kon de pijn verdragen’

Er zijn doorbijters en er is Taoufik Adnane. De linksback van GVVV bewees zaterdag tegen HHC over een bijzonder hoge pijngrens te beschikken.

Adnane speelde namelijk met twee gebroken ribben, weet De Gelderlander. ,,Ik vond mezelf wedstrijdfit, kon de pijn verdragen. Daarom heb ik ook aangegeven dat ik vanaf het begin wilde spelen. De coaches gingen daarin mee.”

De vleugelverdediger vond echter niet dat het publiek heel erg was vermaakt bij het doelpuntloos gelijkspel: ,,Het was van beide kanten niet best. Verdedigend zat het bij ons dicht. Daarom hebben we ook niet verloren. Aanvallend konden we geen vuist maken. Daarom hebben we ook niet gewonnen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie