woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkAdnane blijft optimistisch ondanks stroeve start GVVV: 'Voetballend zit het goed'

Adnane blijft optimistisch ondanks stroeve start GVVV: ‘Voetballend zit het goed’

GVVV wist in de voorgaande drie wedstrijden slechts drie punten bijeen te sprokkelen. Tauofik Adnane, vleugelverdediger van de club uit Veenendaal, wanhoopt echter niet na de stroeve start omdat het vertoonde spel van zijn ploeg veel vertrouwen geeft.

Kwestie van scherpte
,,Voetballend zit het goed. We wisten van tevoren dat de competitiestart zwaar zou zijn. Maar we moeten zeker niet bij de pakken neerzitten. Die bal moet tegen het net. Dat is een kwestie van scherpte, overtuiging. Het is het enige zorgenpuntje”, aldus Adnane op de officiële website van GVVV.

Lege handen
De club uit Veenendaal stond na de twee uitwedstrijden van het seizoen met lege handen, niet helemaal terecht volgens de verdediger. ,,We hebben écht punten laten leggen. Tegen De Treffers (2-0) en Katwijk (2-0) krijgen we kansen en hebben we recht op meer, maar we blijven met lege handen achter. Dat is zuur.”

De Dijk
Om niet naar beneden te moeten kijken in de competitie is winst noodzakelijk tegen De Dijk.  ,,In eigen huis zijn we aan onze stand verplicht om te winnen. Maar om aansluiting te houden met de middenmoot is het belangrijk om te winnen. Met De Dijk als tegenstander kan het een mooie wedstrijd worden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD