Volg ons

Tweede Divisie

Adjei wijst aanbieding Fortuna Sittard af, Kozakken Boys wil graag verlengen

Adjei wijst aanbieding Fortuna Sittard af, Kozakken Boys wil graag verlengen

Kozakken Boys is tevreden over trainer Rick Adjei en staat open om de samenwerking te verlengen. Dat laat voorzitter Henk de Goeij doorschemeren in het AD.

,,Zijn contract bij Kozakken Boys loopt af. Op de aanbieding onlangs van Fortuna Sittard is Adjei niet ingegaan. Het is geen geheim dat wij tevreden zijn over hem en uiteraard in gesprek zijn over een vervolg bij de club”, stelt de preses in de krant.

Adjei is bezig aan zijn tweede seizoen op de Zwaaier, nadat hij eerder werkte voor GVV Unitas. De 37-jarige oefenmeester liep in het kader van zijn trainersopleiding stage bij Kozakken Boys onder Danny Buijs en maakte daarin een zeer goede indruk op de beleidsmakers in Werkendam. Het zorgde ervoor dat hij later werd aangesteld als hoofdcoach sinds de zomer van 2019. Vorig seizoen kenden de Werkendammers een wat stroeve start, maar richting de winterstop en in de eerste maanden van 2020 begon Kozakken Boys goed te draaien, tot de competitie abrupt werd beëindigd vanwege corona.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie