maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysAdjei: 'Wij willen met Kozakken Boys meedoen in de top van de...

Adjei: ‘Wij willen met Kozakken Boys meedoen in de top van de competitie’

De selectie van Kozakken Boys heeft de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen al weer achter de rug. Hoofdtrainer Rick Adjei sprak na deze sessie met Kozakken Boys TV over de huidige spelersgroep en de doelstelling voor de competitie. Die is vanzelfsprekend niet anders dan andere jaren, meedoen in de top van de ranglijst.

Na een lange voetbalpauze door het coronavirus was vanzelfsprekend iedereen enthousiast om weer met elkaar te trainen in Werkendam. ,,Ik heb in ieder geval een gretige groep gezien, maar dat kan ook eigenlijk niet anders als je zo lang niet gespeeld hebt. Iedereen heeft weer zin om te voetballen”, aldus Adjei tegenover Kozakken Boys TV.

De selectie van Kozakken Boys kent een aantal nieuwe gezichten, opvallend is dat het vooral ervaren krachten zijn die men heeft toegevoegd aan de ploeg. ,,We hebben daar zeker over nagedacht, bovenal hebben wij gekeken naar de kwaliteit die we nodig hadden. Een stukje ervaring was daar ook bij nodig.”

De doelstelling is geen verrassing, Kozakken Boys wil meedoen en wil ook een gooi doen naar de titel. ,,De verwachtingen zijn voor ons eigenlijk ieder jaar hetzelfde, wij willen meedoen in de top van de competitie. Naast ons zijn er echter nog zeven of acht ploegen die vinden dat ze daar horen. De top 5/6 is iets waar wij willen bivakkeren. Natuurlijk willen we een gooi doen naar plek 1, dat is logisch want daarvoor stap je het veld op.”

Het gehele interview met Rick Adjei is te zien door te klikken op de video van Kozakken Boys TV.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD