Volg ons

Kozakken Boys

Adjei krijgt grotere stem in samenstelling selectie Kozakken Boys

Adjei krijgt grotere stem in samenstelling selectie Kozakken Boys

Omdat het een formaliteit lijkt dat Rick Adjei zijn contract gaat verlengen bij Kozakken Boys, krijgt de oefenmeester ook meer zeggenschap over de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. Dat schrijft het AD.

De uitgebreide rol van Adjei is ook het gevolg van het vertrek van technisch directeur Kees Spaan: ,,Dit is een rol die mij past. Bij mijn vorige club Unitas heb ik mij ook met de samenstelling van de selectie beziggehouden. Bij Kozakken Boys gaat het in samenspraak met de overige mensen van de tc”, zegt Adjei.

De Werkendammers zijn al druk bezig met de selectie voor volgend seizoen: ,,Mogelijk gaan wij met twee of drie spelers terug in grootte van de selectie. Nieuw is dat ook wij mogelijk gaan werken met coronaclausules in de contracten. Doelstelling is uiteraard om de steunpilaren aan boord te houden.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Kozakken Boys