Volg ons

DEM

Adil Kaychohi is vierde nieuwkomer voor DEM

Adil Kaychohi is vierde nieuwkomer voor DEM

Adil Kaychohi is de vierde nieuwkomer die DEM heeft vastgelegd voor het komend seizoen. Kayochi is afkomstig van de Koninklijke HFC, waar hij pendelde tussen het eerste en tweede elftal. In Beverwijk hoopt de 20-jarige verdediger meer aan spelen toe toe komen in de hoofdmacht.

Koychohi is de vierde nieuwe speler die DEM voor het komende seizoen heeft vastgelegd. In de achterliggende weken kwam de derdedivisionist al overeen met aanvaller Ogur Kaya (27, Olympia Haarlem, daarvoor ODIN’59, Rijnvogels en Ajax amateurs), Joey Kooge (22, Kolping Boys) en de topscorer van de eerste klasse A, Sercan Yilmaz (21, AFC’34). Daarnaast blijft het grootste deel van de selectie (zestien spelers) de club van trainer Kiriakos Kalaitzis (foto) trouw.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over DEM