donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtAdidas voetbalschoenen: de motor van de voetbalsport

Adidas voetbalschoenen: de motor van de voetbalsport

Adidas spreekt voor zichzelf. Ook in de voetbalsport. De voetbalschoenen van Adidas staan voor stabiliteit, duurzaamheid en teamwork. Voorheen waren de Copa Mundial en de World Cup de parels uit de collecte van het Duitse merk. Nieuwe generaties schoenen staan op, evenals nieuwe generaties voetballers. Het merk is al lange tijd de motor van de voetbalsport.

Over de hele wereld inspireert het merk spelers om te komen tot de beste prestaties op het gras. Stadions in Engeland, Duitsland en Spanje veren op na goals die worden gemaakt door de Adidas X. Een nieuw model voor de snelle voorwaartsen die willen scoren. Gabriel Jesus is de nieuwe man voor Brazilië en de rijzende ster bij Manchester City. Individueel subliem en snel op de voeten. De spits heeft met de Adidas X een heel responsief gevoel met de bal. Zijn voeten hebben puur balcontact door een lichtgewicht geweven raster op het bovenwerk. Veterloos danst hij over het veld, de bal aan een touwtje.

Aan het spel van Gareth Bale is te zien hoe belangrijk het is om heel snel te kunnen sprinten en te stoppen. Wendbaarheid. Explosiviteit. Gedrevenheid. Deze eigenschappen brengt de Adidas X met zich mee. Bale gaat voor de pure versnelling met de geperforeerde, ultralichte, speedframe loopzool en de puntige noppen onder de voet maken ‘m wendbaar en niet te stoppen.

Het roofdier onder de schoenen is nog steeds de Adidas Predator. Hongerig naar de bal, gewillig om te scoren. Gulzige middenvelders varen wel op deze schoenen. Paul Pogba beheerst altijd de bal met het Controlskin-bovenwerk. Aanname met links in de loop, snelle kap met rechts en kort daarna een scherpe pass. De enkelstabiliteit van Pogba is buitengewoon doordat de stretchy boord mee rekt met de voet. Dit verzekert ook een ondersteunende pasvorm.

Nog zo’n alleseter op het middenveld: Ivan Rakitić. Zijn voet zit strak in het Primemesh-bovenwerk van de Predator. Gevolg? De Kroaat kan instinctief bewegen en de schoen geeft de sensatie van een sok. Ingespoten TPU-materiaal in de loopzool geeft stabiliteit aan zijn snelle bewegingen. Dat laatste helpt Delle Alli zienderogen in zijn dynamische spel. Uit het niets diep of met een simpele loopactie een medespeler voor het doel. Alli is een Predator.

Nemiziz schittert om de voeten van Lionel Messi. De tovenaar van FC Barcelona heeft een lichtgewicht loopzool, heeft stabiliteit met de Agility Bandage en beweegt flexibel door de elastische stroken in de schoen. Messi ervaart stabiliteit en tevens vrijheid om zijn voeten te laten doen waar ze goed in zijn: onnavolgbare acties en onhoudbare schoten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD