maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsACVACV'er Marcel Seip niet bang voor 'straatvoetballers van Magreb '90'

ACV’er Marcel Seip niet bang voor ‘straatvoetballers van Magreb ’90’

Hoewel ACV naar eigen zeggen eigenlijk nog niet helemaal klaar is voor de seizoensstart, treedt de promovendus uit Assen zaterdag evengoed aan tegen Magbreb ’90. Routinier Marcel Seip weet niet goed wat hij kan verwachten van de Utrechters.

Niet op straat
,,Straatvoetballers worden ze wel genoemd, maar daar ben ik niet bang voor”, zegt hij in het Dagblad van het Noorden. ,,Volgens mij spelen we zaterdag niet op straat. Ik hoop gewoon dat we lekker kunnen beginnen en niet nog meer blessures oplopen. Want dan kan het wel eens een lastig seizoen worden, waarin we toch al alle zeilen zullen moeten bijzetten om niet te degraderen.’’

Korte voorbereiding
ACV begint echter niet topfit aan het seizoen: ,,De voorbereiding was kort en te veel jongens hebben nog nauwelijks een wedstrijd van negentig minuten in de benen. Dat merkten we afgelopen week wel, tegen Hercules. We zouden nog wel een extra anderhalve week willen hebben, maar het is niet anders”, besluit Seip.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD