dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVACV'er Djababoe: 'Wil minimaal 15 goals maken'

ACV’er Djababoe: ‘Wil minimaal 15 goals maken’

Met zijn zeven goals tot dusverre ligt Romano Djababoe aardig op koers voor zijn persoonlijke doelstelling: ,,Dit seizoen wil ik minimaal 15 goals maken. Dan pas ben ik tevreden”, zegt hij tegen de Assercourant.

Volgens de lokale krant zou er inmiddels interesse bestaan voor de aanvaller, onder meer van het Duitse SV Meppen (Derde Bundesliga) en een niet nader genoemde Nederlandse profclub. Over zijn toekomst zegt Djababoe: ,,Je wilt het beste uit jezelf halen en ik probeer de lat zo hoog mogelijk te leggen. Mijn plafond? Moeilijk te zeggen, dat kan ik zelf niet bepalen. Op zich is Derde Divisie een prima niveau, maar je wilt altijd hoger. Misschien kan ik de Tweede Divisie wel aan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD