maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsACVACV verlengt met trainer Fred de Boer

ACV verlengt met trainer Fred de Boer

ACV heeft het contract met trainer Fred de Boer verlengd. De 53-jarige oefenmeester tekent voor één seizoen bij en gaat daarmee zijn derde jaar in bij de club.

Tweede periode
De Leeuwarder oefenmeester wist ACV vorig seizoen met het kampioenschap in de Hoofdklasse naar de Derde Divisie te loodsen. Daarin staat het vooralsnog op de zestiende plaats. De Boer was tussen 2002 en 2005 ook al trainer bij de club uit Assen en werkte daarnaast bij vv Bennekom, ODIN ’59, ADO ’20 (assistent), Be Quick 1887, sc Heerenveen (voetbalacademie), Leeuwarder Zwaluwen, ONS Sneek, Drachtster Boys en SC Heerenveen (vrouwen).

Handhaven
De coach is blij met zijn verlengde contract, reageert hij tegenover de Asser Courant: ,,Er spreekt vertrouwen uit. Dat vertrouwen heb ik ook in de club. We beleven inderdaad een moeilijk seizoen, waarvan de afloop ongewis is. Maar club, staf en spelers zullen er alles aan doen om ons te handhaven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD