woensdag, december 7, 2022
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagACV-trainer na duel met Sparta Nijkerk: 'Laten we heel trots zijn op...

ACV-trainer na duel met Sparta Nijkerk: ‘Laten we heel trots zijn op deze selectie’

ACV wist zaterdagmiddag in Assen één punt te veroveren tegen een van de titelkandidaten, Sparta Nijkerk (2-2). Trainer Fred de Boer sprak na afloop van het duel met ACV TV en was vanzelfsprekend uitermate tevreden over het behaalde resultaat en met de selectie waarover hij dit seizoen kan beschikken.

Vooraf werd Sparta Nijkerk gezien als de grote favoriet, dat liep echter anders. ,,Dit was een topwedstrijd, Sparta Nijkerk is een van de favorieten en daar horen wij niet bij voor de duidelijkheid. We staan nu toevallig in het linker rijtje en dat is mooi. Ik vind ook dat we het vandaag verdiend hebben en dat we goed gespeeld hebben. Natuurlijk zijn er veel aanmerkingen te maken maar dat ga ik niet doen. 0-0 met rust, ik denk terecht. Ik denk dat wij iets meer dreiging hadden in de eerste fase, daarna kregen ze toch wel de overhand”, aldus De Boer tegenover ACV TV.

In de tweede helft moest ACV zich twee keer terug knokken na een achterstand, maar daar slaagde het glansrijk in. ,,We gaven niet veel weg en na de rust openden we net niet goed genoeg en een beetje geluk van hun met een van richting veranderd schot en dan kom je achter. Ik denk dat je goede veerkracht hebt gezien van mijn team. De 1-1 was een fantastische goal. We kwamen toch weer achter, maar kwamen ook weer terug met een fantastische steekpass van Daniël op Freddy en die maakt hem werelds af. Ik ben tevreden met een punt en we zijn nog ongeslagen dus laten we heel trots zijn op deze selectie.”

Het gehele interview met Fred de Boer is te bekijken via de onderstaande video van ACV TV.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS