Volg ons

ACV

ACV-revelatie Djababoe en ONS-speler Stevens naar hoofdklasser HZVV

ACV-revelatie Djababoe en ONS-speler Stevens naar hoofdklasser HZVV

Romano Djababoe, revelatie aan het begin van het seizoen bij ACV, heeft weer een nieuwe club. De goalgetter gaat volgend seizoen spelen voor hoofdklasser HZVV, net als ONS-schaduwspits Fabian Stevens.

Duo
HZVV herenigt daarmee het duo dat bij Be Quick 1887 furore maakte en in het seizoen 2015-2016 maar liefst 31 goals scoorden. Stevens speelde eerder voor FC Emmen (jeugd), VV Emmen, Be Quick 1887 en ONS Sneek. Bij de Friezen kwam hij dit seizoen weinig aan spelen toe onder coach Chris de Wagt.

SV Meppen
Djababoe stopte in de eerste seizoenshelft plotseling bij ACV. Daarover zegt hij nu op de website van HZVV: ,, Ik ben gestopt vanwege mijn studie. Dit vind ik zelf ook jammer want achteraf hoor je geruchten van SV Meppen en andere clubs, als ik zo was doorgegaan, wie weet waar het schip was gestrand…?”

Goed gevoel
,,Toen ik bij ACV stopte wist ik dat ik aankomend seizoen wel weer wilde voetballen; ik voetbal al meer dan 20 jaar, namelijk. Dit is alleen mogelijk als ik het derde jaar goed afsluit van mijn studie en nu ik daar genoeg tijd voor heb, gaat dat me lukken. Volgend jaar heb ik alleen stages en dan heb ik weer voldoende tijd. Ik heb meerdere gesprekken gehad de afgelopen maanden, maar HZVV gaf me direct een goed gevoel en past het beste bij mijn persoonlijke situatie.”

Discussieer mee!

Meer over ACV