woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVACV-middenvelder Feenstra na puntendeling: 'Sta hier met een dubbel gevoel'

ACV-middenvelder Feenstra na puntendeling: ‘Sta hier met een dubbel gevoel’

ACV wist zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex in de negentigste minuut alsnog één punt veilig te stellen tegen VVOG (2-2). Middenvelder Haaije Feenstra was vanzelfsprekend blij met de late treffer van Daniël Schans , maar had het gevoel dat er mogelijk meer in had gezeten voor de ploeg uit Assen.

Dubbel gevoel
,,Vooral in de tweede helft ging het goed los, we speelden wat opener. Ik sta hier wel een beetje met een dubbel gevoel. Ik denk dat wij vandaag drie punten kunnen, maar misschien ook wel moeten pakken. In het begin was het lastig en creëerden ze twee kansen, alleen denk ik dat we daarna de betere waren. Ze hadden meer de bal, maar wij waren gevaarlijk in de omschakeling. We kregen kansen, maar die gaan er dan niet in en dan weet je dat het in de tweede helft lastig wordt. Als je de 2-2 maakt in de negentigste minuut dan moet je blij zijn m et een punt denk ik”, aldus Feenstra tegenover de camera van TV ACVAssen.

Nooit opgeven
ACV kwam in de 78ste minuut op achterstand en leek af te stevenen op een nederlaag. De ploeg uit Assen bleef echter vechten voor een goed resultaat. ,,Voetballend zijn we misschien niet de beste ploeg van deze competitie, alleen ik denk dat wij allemaal wel hard voor elkaar willen werken. Ik denk dat dat vandaag beloond is. Dat we nooit opgeven en altijd maar doorgaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD