zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlClubsACVACV-doelman Wormmeester opnieuw buitenspel met knieblessure

ACV-doelman Wormmeester opnieuw buitenspel met knieblessure

ACV-doelman Ben Wormmeester maakt niet de gelukkigste periode uit zijn carrière door. Pas twee weken geleden maakte de sluitpost zijn rentree na een gescheurde meniscus maar afgelopen zaterdag ging het opnieuw mis.

Geluk bij ongeluk
Wormmeester liep een scheurtje in de binnenband van zijn knie op en staat vermoedelijk zes tot acht weken buitenspel. ,,Natuurlijk baal ik als een stekker. Wéér een knieblessure zo kort na mijn rentree. Maar goed, het is niet anders. Geluk bij een ongeluk is dat de winterstop er snel aankomt, ik mis niet zo heel veel wedstrijden. En ja, nu maar weer toewerken naar een nieuwe rentree in het nieuwe jaar”, reageert hij in de Asser Courant.

Kunstgras
De doelman wijst met de beschuldigende vinger naar het kunstgras: ,,Ik ben ervan overtuigd dat dit op echt gras niet was gebeurd. Op kunstgras staan je noppen bij een draaiende beweging ‘vast’. Op gewoon gras en op gewone grond zit er veel meer beweging in. Dan had mijn voet nog een heel stuk meegedraaid.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD