maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsACVACV-doelman Woering neemt afscheid: ‘Nu tijd vrij maken voor andere dingen'

ACV-doelman Woering neemt afscheid: ‘Nu tijd vrij maken voor andere dingen’

Bart Woering is bezig aan zijn laatste weken als speler van ACV. De 26-jarige doelman van de club uit Assen bergt zijn handschoenen minimaal voor één jaar op in de kast omdat hij meer tijd aan andere zaken wil besteden.

Afstand nemen
,,Op dit moment vind ik dat ik veel te veel tijd kwijt ben aan het voetbal als je kijkt naar hoeveel voldoening dat mij momenteel nog geeft. Ik heb veel interesse in andere sporten en in andere dingen en dan in de breedste zin van het woord. Ik vind dat ik momenteel beperkt word in mijn doen en laten door het voetbal. Daardoor kan ik mezelf niet meer voor de volle honderd procent motiveren wat naar mijn mening wel zou moeten. Daarom kies ik ervoor om één jaar afstand te nemen van het voetbal en op die manier kan ik kijken of ik de juiste keuze gemaakt heb. Ik wil vooral meer ruimte om dingen te kunnen doen waar ik nu vaak nee op moet antwoorden”, aldus Woering tegenover Voetbal247.

Loopbaan
De doelverdediger maakte in de winterstop van dit seizoen zijn vertrek al bekend  bij ACV. In totaal speelde hij 25 wedstrijden in dienst van de club uit Drenthe. Eerder was hij actief bij vv Sleen, FC Emmen, SC Erica en BeQuick 1887.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD