Volg ons

Derde Divisie

ACV boekt verrassende zege bij Harkemase Boys

ACV boekt verrassende zege bij Harkemase Boys

De stortvloed aan afgelastingen zorgt ervoor dat reeds in maart midweeks inhalen de realiteit is geworden. Op de Bosk won ACV verrassend met 1-2 van Harkemase Boys en sleepte daarmee zeer belangrijke punten binnen.

De eerste grote mogelijkheid was voor de Friezen, die dachten zelfs doeltreffend te zijn. Robert Stelpstra dacht te scoren, maar deed dat in buitenspelpositie. Halverwege de eerste helft was een voorzet van Ibrahim Sillah gevaarlijk. De bal waaide haast het doel in, maar doelman Jansema kon nog redden. Enkele minuten later was het alsnog de thuisploeg die scoorde. Niet adequaat verdedigen in de ACV-defensie bood Berwout Beimers de gelegenheid de 1-0 te maken.

Direct daarna ontstond aan de andere kant een vrijwel identieke situatie. Nu was het Daniël Schans die raak schoot: 1-1. In de blessuretijd van de eerste helft werd het zelfs 1-2 door Justin Mulder, nadat namens de Harekieten vlak daarvoor een schot van Dennis van Duinen net naast vloog.

Na rust koos ACV er, gezien de situatie waarin de Asser club zich op de ranglijst bevindt, logischerwijs voor om de voorsprong te verdedigen. Het zorgde er voor dat de kansen zeer schaars waren in de tweede helft en het duel eindigde in 1-2.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie