Home Clubs ACV ACV boekt broodnodige zege op Capelle, ODIN'59 en Harkemase Boys delen de...

ACV boekt broodnodige zege op Capelle, ODIN’59 en Harkemase Boys delen de punten

ACV deed zaterdagmiddag op het eigen sportpark in Assen zeer goede zaken in de strijd tegen degradatie, concurrent Capelle werd met overtuigende cijfers verslagen (4-1). ODIN’59 leek op weg naar een zege op Harkemase Boys, maar moest in de slotfase alsnog een treffer incasseren (1-1).

- Advertentie -

ACV – Capelle
De thuisploeg wist vooraf dat een overwinning noodzakelijk was in de strijd tegen degradatie, maar na veertien minuten spelen moest het een enorme klap incasseren. Olaf van der Sande bracht de ploeg uit Capelle aan den Ijssel op voorsprong in Assen (0-1). ACV ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker en men slaagde daarin na 23 minuten spelen. Een mooie rush van Daniël Schans resulteerde in een treffer (1-1). Nog voor de pauze, in de 39ste minuut, wist de ploeg uit Assen op voorsprong te komen. Op aangeven van Haaye Feenstra was het Marco van der Heide (foto) die de 2-1 op het scorebord wist te zetten. Na iets meer dan een uur spelen leek de wedstrijd voortijdig beslist te worden. Erik Eleveld schoot ACV naar een grotere voorsprong (3-1). De laatste treffer van de middag was wederom in het voordeel van ACV, Dennis Molema plaatste zijn naam op het wedstrijdformulier als doelpuntenmaker (4-1).

Odin’59 – Harkemase Boys
Na een doelpuntloze eerste helft was het wel raak in de 53ste minuut en dan in het voordeel van de thuisspelende vereniging. Nicky Eekhout schoot de afgeslagen bal na een hoekschop van Odin’59 langs alles en iedereen (1-0). De thuisploeg leek op weg naar een zege, maar daar dacht Ezra Schrijvers toch anders over. In de laatste minuut van de officiële speeltijd bepaalde hij de eindstand op 1-1.

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES