Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

ACV Assen gaat verder met hoofdtrainer De Boer en assistent Witte

ACV Assen gaat verder met hoofdtrainer De Boer en assistent Witte

De spelers van de A-selectie van ACV staan ook komend seizoen onder leiding van hoofdtrainer Fred de Boer en assistent-trainer Robin Witte. De club uit Assen maakte via de officiële kanalen bekend dat beiden een akkoord wisten te bereiken met de vereniging om de contracten met één jaar te verlengen.

De Boer begint in de zomer van 2021 aan zijn zesde achtereenvolgende seizoen als hoofdtrainer van ACV. Eerder was hij tussen 2002 en 2005 ook al aan de club verbonden. Door het verlengen van zijn contract en die van assistent Witte zal het in de zomer het derde seizoen zijn dat men als duo werkzaam is. De hoofdtrainer benadrukte op de officiële website van ACV nog maar eens dat de samenwerking met Witte uitstekend verloopt. ,,Ik ervaar het ook als bijzonder. De samenwerking met Robin, maar ook met de tc en de overige stafleden is uitstekend. Dat is erg belangrijk, zeker nu we de tegenwind hebben van corona. In tien maanden hebben we vier competitiewedstrijden gespeeld en één bekerduel. Laten we hopen dat op een of andere manier het volgend seizoen normaal verloopt.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag