Volg ons

ACV

ACV Assen baalt: Sankoh stopt met voetballen en wordt trainer bij FC Groningen

ACV Assen baalt: Sankoh stopt met voetballen en wordt trainer bij FC Groningen

Gibril Sankoh hangt per direct zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De verdediger zou komend seizoen wedstrijden spelen voor ACV Assen, maar hij kiest er voor om aan de slag te gaan als jeugdtrainer bij FC Groningen, meldt RTV Noord.

Toekomst
,,Ik ben nu bezig voor de toekomst. En als FC Groningen voorbij komt om trainer te kunnen worden laat ik dat niet voorbij gaan. Het is de club van m’n leven”, aldus de verdediger die vijf seizoenen het shirt droeg van FC Groningen tegenover de regionale omroep.

Hoofdklasse
Sankoh (35) zou in ieder geval komend seizoen uitkomen in de hoofdklasse voor ACV Assen, maar de club kan nu dus een streep zetten door deze plannen. De in Sierra Leone geboren speler kwam in het verleden naast FC Groningen nog uit voor Telstar, FC Augsburg, Roda JC en het Chinese Henan Jianye FC en Meizhou Kejia FC.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ACV