woensdag, december 8, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagActieve dag JVC Cuijk op transfermarkt

Actieve dag JVC Cuijk op transfermarkt

JVC Cuijk maakt de komst van drie nieuwe spelers bekend voor het komend seizoen. Alexandar Jankovic, Cali Daniel en Thomas Loning zijn komend seizoen op de Groenendijkse Kampen actief. Vanuit de eigen gelederen stroom Jarno van Lieshout door.

Jankovic (23, foto) komt over van De Treffers waar hij dit seizoen tot dusverre vijf keer het net vond. Hij heeft een verleden als jeugdspeler bij ADO Den Haag, FC Groningen en De Graafschap. Aanvaller Cali Daniël (21) speelt voor de beloften van NEC en speelde daarvoor in de jeugd bij Vitesse. De 20-jarige middenvelder Thomas Loning komt over van Achilles’29. Voor hij in Groesbeek neerstreek was hij actief bij De Graafschap.

Jarno van Lieshout komt over uit het zaterdagteam van JVC Cuijk. De 20-jarige aanvaller speelde eerder ook voor Toxandria en Helmond Sport.

Tegenover de komst van deze vier nieuwelingen staat het vertrek van Rik Renirie. De 29-jarige clubman gaat met zijn vrienden spelen bij tweedeklasser Vianen Vooruit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS