zondag, juni 4, 2023
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCActie supporters De Graafschap voor terugkeer publiek

Actie supporters De Graafschap voor terugkeer publiek

Vrijdagavond is de competitiewedstrijd tussen De Graafschap en Almere City onderbroken door een actie van de supporters van De Graafschap. Halverwege de eerste helft kwamen ongeveer vijftig supporters van de thuisclub De Vijverberg binnen gelopen. Op hun tribune achter de goal werden vervolgens twee spandoeken getoond en de spelers van De Graafschap toegezongen.

Op de spandoeken was te lezen: ‘Handel naar de feiten: een stadionbezoek is veilig’ en ‘De maat is vol. Geef supporters hun club terug’. Scheidsrechter Martens besloot de wedstrijd te onderbreken en na bemiddeling van onder meer algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap verlieten de supporters van De Graafschap probleemloos het stadion.

De Graafschap won het treffen tegen Almere City uiteindelijk niet geheel verdiend met 1-0 door een doelpunt in de laatste minuut van de reguliere speeltijd van invaller Giovanni Korte.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]