dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAchuna verruilt ONS Sneek voor Harkemase Boys

Achuna verruilt ONS Sneek voor Harkemase Boys

Iloba Achuna verruilt deze zomer ONS Sneek voor Harkemase Boys. De 23-jarige verdediger vult de vacante positie centraal achterin op.

Extra verdediger
Harkema zocht een extra verdediger na het vertrek van Kellian van der Kaap naar de beloften van FC Groningen. ,,Ik heb vaak tegen de Boys gespeeld met ONS Sneek en Drachtster Boys”, zegt Achuna op de clubsite. ,,Het was altijd een beleving om tegen Harkemase Boys te voetballen. Ik ben dus ook trots dat ik volgend seizoen hier mag spelen. Afgelopen seizoen heb te weinig gespeeld bij ONS Sneek. In mijn eerste jaar bij ONS speelde ik bijna alles. Op dat niveau probeer ik weer te komen en ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.”

De Groot
Daartegenover staat het vertrek van aanvoerder Bart de Groot. De centrale verdediger kampte de afgelopen tijd met veel blessureleed en wil bovendien meer tijd aan zijn studie besteden. Zijn doorlopende contract wordt zodoende in goed overleg ontbonden. ,,Ik wil 100% zijn als speler, anders begin ik me aan mezelf ergeren. Daarnaast wordt het later dit jaar nog drukker met mijn studie. Al met al is dit het beste besluit voor mij”, aldus De Groot.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD