maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAcht verlengers met verrassing bij Katwijk en drie vertrekkers

Acht verlengers met verrassing bij Katwijk en drie vertrekkers

De technische commissie van Katwijk heeft goed en slecht nieuws uit kunnen delen aan de selectie. Het goede nieuws is dat liefst acht spelers te horen hebben gekregen dat hun contract verlengd is. Daarbij is één verrassing. Het slechte nieuws daarentegen is dat er voor drie spelers geen toekomst meer is bij de club.

Acht verlengingen bij Katwijk

Katwijk meldt dat liefst zeven spelers één seizoen langer aan de club verbonden zullen zijn. Het gaat om Paul de Lange, Stefan Stam, Donny van Ooijen, Michiel van Dam, Sabir Archefay, Stefan Play en Mark de Loor, die we allen ook volgend seizoen terug zien bij de Tweede Divisie-club. Opvallend daarbij is De Lange. De veteraan kreeg in een eerder stadium nog te horen dat hij niet mocht blijven, mede door een aantal blessures. Een nieuw gesprek heeft toch als uitkomst dat hij langer op De Krom actief zal blijven. Een andere speler die zijn contract verlengd zag worden, is Demir Strojil. Van de twintigjarige speler wordt veel verwacht en zijn verbintenis werd dan ook direct met twee seizoenen verlengd.

Al twee nieuwelingen

Voor volgend seizoen heeft Katwijk zich ook al verzekerd van Mike van der Ban, Omar Hamdi, Bennie van Noord, Steven Sanchez Angulo, Robbert Susan, Marciano Mengerink, Guus van Weerdenburg, Rick Arnoldus, Kay Blokland en Mark de Vries. Daarnaast komt Kilian Berkhout over van Excelsior Maassluis en verlaat Frank Tervoert GVVV voor Katwijk.

Drietal vertrekt bij Katwijk

De technische commissie van Katwijk heeft niet voor iedereen een nieuw contract klaar liggen. Anthony Biekman, Steven Verstraten en Marciano Aalders mogen op zoek naar een nieuwe club. De 22-jarige Biekman werd door Katwijk opgepikt nadat hij al een jaar niet meer speelde. Hij werkte een sterke voorbereiding af, maar kon daarna geen plaats veroveren. Aalders werd op zijn beurt overgenomen van SDV Barneveld en kende een verleden bij zowel Ajax als Go Ahead Eagles en Verstraten kwam recent nog over van Haaglandia. Aalders speelde nog regelmatig, maar is toch geen vaste waarde geworden. Verstraten keepte alleen in de KNVB Beker, waarin hij tegen VVSB twee keer gruwelijk in de fout ging. Een nieuwe kans kwam er niet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD