Volg ons
Jan Schimmel FC Lienden

Nieuws

Acht spelers speelden elke minuut in Tweede Divisie

Acht spelers speelden elke minuut in Tweede Divisie

De zomerstop is bij uitstek een moment om terug te blikken op het eerste seizoen in de Tweede Divisie. Want de kampioen en degradanten zijn weliswaar bekend, maar hoe deden de spelers het individueel? Karel de Rooij, een icoon op het gebied van statistieken en werkzaam voor Opta, zocht uit dat acht spelers elke minuut namens hun club speelden afgelopen seizoen in de Tweede Divisie.

Zes keepers, twee spelers van FC Lienden
Daarbij gaat het om zes keepers, te weten Johan Jansen (GVVV), Sander Danes (HHC), Jan Schimmel (FC Lienden, foto), Niels Kornelis (De Treffers), Marc van Splunder (Barendrecht) en Sebastiaan van de Sman (TEC). Bovendien waren er tevens twee veldspelers die het gehele seizoen op het veld stonden en geen minuut misten. Die eer valt ten deel aan Tom van der Neut (FC Lienden) en Richelo Fecunda (VVSB).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws