donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseAchilles'29 voegt drie nieuwe spelers toe aan selectie

Achilles’29 voegt drie nieuwe spelers toe aan selectie

Hoofdklasser Achilles’29 heeft de selectie weten te versterken met drie nieuwe spelers. De Gelderlander meldt dat het gaat om Leeroy Schorea, Ali Hashemian en Patrick Prusz. De voornoemde voetballers waren al op proef bij de club uit Groesbeek.

Nieuwelingen
Volgens de regionale krant zijn de nieuwste aanwinsten zaterdag al speelgerechtigd als Achilles’29 het op moet nemen tegen Rijsoord. De selectie van de hoofdklasser bestaat nu uit drie doelverdedigers en vijftien veldspelers. Hashemian is een middenvelder die momenteel studeert aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Prusz is een doelverdediger en Schorea kwam vorig jaar ook al uit voor Achilles’29 en had zich nog niet overgeschreven naar een andere club.

Ranglijst
Achilles’29 bezet momenteel de vijftiende plaats in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal. De eerste twee wedstrijden gingen verloren en momenteel heeft het daardoor alleen FC ‘s-Gravenzande onder zich staan op de ranglijst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD