donderdag, oktober 28, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseAchilles'29 verrast met aantrekken van voormalig profvoetballer Tshibamba

Achilles’29 verrast met aantrekken van voormalig profvoetballer Tshibamba

Joel Tshibamba is komend seizoen te bewonderen op de voetbalvelden in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. De aanvallend ingestelde speler komt over van het Italiaanse Napoli United, zo meldt de club uit Groesbeek via de officiële kanalen.

De 32-jarige Tshibamba speelde in zijn jonge jaren voor Blauw Wit en Quick 1888 voordat hij ontdekt werd door N.E.C. Voor de club uit Nijmegen speelde hij wedstrijden in de Eredivisie en in de strijd om de UEFA Cup.

Na zijn Nederlandse periode brak er een tijd aan waarin hij actief was buiten onde grenzen. Zo speelde hij onder andere voor de Poolse topclub Lech Poznan in de Champions League en Europa League. Verder speelde hij voor verenigingen uit onder andere België, Singapore, Cyprus, Bulgarije, Slovenië, Armenië, Denemarken, China, Griekenland en Rusland.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD