maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAchilles'29 legt nog eens vier spelers vast

Achilles’29 legt nog eens vier spelers vast

Achilles’29 begint vaart te maken met de selectie voor komend seizoen. Eerder in de week werd Christoff Dias de Oliveira al vastgelegd, daar zij nu nog eens vier spelers bijgekomen. Drie van de vier komen over uit het betaalde voetbal.

Zweden en Engeland

Speelde Dias de Oliveira tot afgelopen winter anderhalf jaar in Zweden, Derwin Martina komt over uit Engeland. De 22-jarige verdediger kwam dit seizoen uit voor York City in de Conference. De 22-jarige doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam vervolgens uit voor RKC Waalwijk en in Finland voor FC Atlantis.

Willem II en NEC

De Gelderlander meldt daarnaast dat Niels Wouters, Patrick-Prosper Fini en Gioney Capelle naar Groesbeek verkassen. Wouters komt over van Willem II, waar de 21-jarige middenvelder in het beloftenteam speelde. Hij speelde in de jeugd van PSV, maar een hernia gooide roet in het eten. De even oude Fini speelde afgelopen seizoen voor NEC, vleugelaanvaller Gioney Capelle maakt de stap vanaf tweedeklasser FC Abcoude.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD