Volg ons

Tweede Divisie

Achilles’29 legt nog eens vier spelers vast

Achilles’29 legt nog eens vier spelers vast

Achilles’29 begint vaart te maken met de selectie voor komend seizoen. Eerder in de week werd Christoff Dias de Oliveira al vastgelegd, daar zij nu nog eens vier spelers bijgekomen. Drie van de vier komen over uit het betaalde voetbal.

Zweden en Engeland

Speelde Dias de Oliveira tot afgelopen winter anderhalf jaar in Zweden, Derwin Martina komt over uit Engeland. De 22-jarige verdediger kwam dit seizoen uit voor York City in de Conference. De 22-jarige doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam vervolgens uit voor RKC Waalwijk en in Finland voor FC Atlantis.

Willem II en NEC

De Gelderlander meldt daarnaast dat Niels Wouters, Patrick-Prosper Fini en Gioney Capelle naar Groesbeek verkassen. Wouters komt over van Willem II, waar de 21-jarige middenvelder in het beloftenteam speelde. Hij speelde in de jeugd van PSV, maar een hernia gooide roet in het eten. De even oude Fini speelde afgelopen seizoen voor NEC, vleugelaanvaller Gioney Capelle maakt de stap vanaf tweedeklasser FC Abcoude.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie