Volg ons

Achilles '29

Achilles-verdediger Justin de Vos op proef bij Stoke City

Achilles-verdediger Justin de Vos op proef bij Stoke City

Achilles ’29 raakt mogelijk Justin de Vos kwijt aan het Engelse Stoke City. De 18-jarige verdediger is een week op proef bij de club uit de Premier League, meldt De Gelderlander.

Jong Achilles
Daarin zal hij onder meer een oefenwedstrijd speler met het onder 23-team van de club. Dat De Vos talentvol is heeft men in Groesbeek ook in de gaten. Achilles ’29 besloot reeds dat het de talentvolle mandekker deze zomer zou doorschuiven vanuit het beloftenteam naar de eerste selectie. Vorig seizoen speelde De Vos, opgeleid bij vv De Meern, vrijwel wekelijks met Jong Achilles.

Afkoopsom
Achilles ’29 beseft dat het De Vos een mogelijk Engels avontuur moet gunnen, vertelt technisch manager Frans Derks: ,,Ik heb hem toestemming gegeven om te gaan, wij moeten als Achilles even onze plaats weten op de voetballadder als hij zo’n kans krijgt.” Mocht De Vos indruk maken, dan kan Achilles een afkoopsom vragen. Over de hoogte van dat bedrag is nog niet gesproken: ,,Er is dus nog niks rond. Hij heeft een tweejarig contract bij ons, dus als het daar niks wordt sluit hij gewoon weer aan. Mocht Stoke City hem wel willen hebben, moeten ze zijn contract afkopen. Maar het gaat dan niet om een buitenproportioneel bedrag.’’

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29