dinsdag, oktober 26, 2021
HomeClubsAchilles VeenAchilles Veen verlengt met trainer John Karelse

Achilles Veen verlengt met trainer John Karelse

Het bestuur van Achilles Veen heeft het contract met trainer John Karelse verlengd. Dat betekent dat de van oorsprong Zeeuwse trainer in de zomer van 2021 gaat beginnen aan zijn derde seizoen bij de groenwitte hoofdklasser uit het Brabantse Veen.

Hoe is de stand van zaken bij Achilles?
Karelse: ,,Het is jammer dat we opnieuw moeten beginnen. De groep is optimaal gemotiveerd en gaat er alles aan doen om de Derde Divisie te bereiken. Uiteraard stonden we riant bovenaan maar de KNVB heeft anders besloten”.

Wanneer denk je weer te gaan beginnen?
,,Ik hoop toch wel begin februari te gaan beginnen, maar dat is nog lang niet zeker. Het zou best eens maart kunnen worden wanneer we daadwerkelijk (en wellicht ook nog zonder publiek) aan de nieuwe afgeslankte competitie kunnen gaan beginnen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD