dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAchilles-leden zien terugkeer familie Derks niet zitten

Achilles-leden zien terugkeer familie Derks niet zitten

Er is opnieuw onrust binnen Achilles ’29. Volgens De Gelderlander is ‘een aanzienlijk deel van de leden’ tegen de terugkeer van de familie Derks als bestuurders van de Groesbeekse club.

Achilles ’29 was voornemens dinsdagavond een nieuw vijfkoppig bestuur te kiezen, maar dat punt zorgde voor dusdanige onenigheid dat het is doorgeschoven naar een volgende algemene ledenvergadering over twee weken. De leden hebben nog vers in het geheugen hoe met Harrie Derks en Elrie Bakker-Derks als bestuurders Achilles in 2013 besloot de stap te wagen naar het profvoetbal, maar uiteindelijk eindigde met een faillissement van de bv. Mede om die reden wil een meerderheid van de leden geen oud-bestuurders in het nieuw te kiezen bestuur.

Tevens werd duidelijk dat Achilles nog altijd kampt met een tekort van 50 duizend euro. Eerder was dat nog 90 duizend euro, maar door het uitgeven van certificaten werd het tekort wat gedicht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD