dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles'29 gelooft in stunt tegen NEC: 'We kunnen ze pijn doen'

Achilles’29 gelooft in stunt tegen NEC: ‘We kunnen ze pijn doen’

Ondanks vijf competitienederlagen op rij koestert Achilles ’29 hoop voor het bekertreffen met NEC vanavond in De Goffert. Aanvoerder Boy van de Beek gelooft in een stunt en noemt de uitdaging: ,,Lastig, maar niet onmogelijk.”

Droom
Voor de aanvoerder van Achilles kwam zijn grote wens uit toen NEC uit de koker rolde: ,,Bij de loting hoopte ik al op NEC”, zegt hij tegenover Omroep Gelderland. ,,Het was mijn droom om in De Goffert te voetballen. Ik kom er al van kleins af aan, sinds 1998. Ik heb alles meegemaakt daar. Ik denk dat wij ze ook pijn kunnen doen, maar dan moeten we echt alles geven.”

Helemaal mis

Trainer Eric Meijers is iets voorzichtiger: ,,Een mooi affiche, met NEC als de grote favoriet. Ik had ze liever thuis gehad. En NEC is in vorm en wij niet. We hadden na vier wedstrijden acht punten en toen pakten we hier NAC. Maar vanaf dat moment is het helemaal mis.”

NEC-coach Adrie Bogers neemt Achilles’29 zeer serieus als opponent, zegt hij in De Gelderlander: ,,Het blijft een bekerwedstrijd en je ziet elke ronde uitslagen waarvan je denkt: hoe kan het? We moeten ervoor zorgen dat ze dat niet over ons zeggen. Ze hebben een goede, gevaarlijke spits, Niek Versteegen. Een handenbinder. Die moeten we echt in de gaten houden. Voor dat niveau is hij wel apart.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD