donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles-coach Meijers zet betaald voetbal uit zijn hoofd

Achilles-coach Meijers zet betaald voetbal uit zijn hoofd

Achilles-trainer Eric Meijers verwacht niet dat hij nog als trainer werkzaam zal zijn in het betaald voetbal. Dat zegt hij in een interview met De Gelderlander.

Geen derde kans
,,In mijn eerste periode bij Achilles heb ik als trainer alles bereikt wat kon. Maar in het profvoetbal kwam ik in een gevaarlijke wereld, een slangenkuil, waar ik een nobody was. Ik stond achtste op zes punten van de koploper toen Helmond Sport mij ontsloeg. Dat heeft mijn carrière bepaald. Ik krijg geen derde kans meer in het betaald voetbal. Dat heb ik achter me gelaten.”

Financiële problemen
De geboren Nijmegenaar is niet te benijden, gezien de problemen waar Achilles ’29 mee worstelt: ,,De laatste anderhalf jaar zijn klote. Het is moeilijk uit de negatieve spiraal te komen. De financiële problemen moeten eerst worden opgelost. De club doet daar alles aan..” De harde realiteit is echter dat de Groesbeekers de afgelopen vijf duels allemaal verloren: ,,Dat is niet los te zien van de financiële problemen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD