dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles-aanvoerder: 'Als team helpen we elkaar'

Achilles-aanvoerder: ‘Als team helpen we elkaar’

Het is al een tijdje onrustig bij Achilles’29. Er was zelfs een kortstondige staking van de spelersgroep omdat de club geen salarissen kon uitbetalen. Aanvoerder Boy van de Beek heeft er nog wel vertrouwen in.

,,Als groep hebben we gezegd: aan ons gaat het in ieder geval niet liggen. Wat er ook gebeurt, we zijn er voor elkaar. Wij richten ons alleen nog maar op het voetbal. Het bestuur moet zorgen dat de rest goed komt. Daar hebben we vertrouwen in. Anders hadden we hier nu niet gestaan”, zo zegt hij tegenover De Gelderlander.

Elkaar helpen

Achilles’29 is voor de vijfde maand op rij te laat met betalen van de salarissen. De spelers gingen vervolgens in staking, waarna ze weer in actie kwamen na een gesprek met het bestuur. De vraag is hoelang spelers het uithouden zonder salaris. ,,Natuurlijk hebben sommige jongens het moeilijk, maar als team helpen we elkaar. Dat hebben we zo met z’n allen afgesproken.”

Geen druk

Volgens Van de Beek is de ploeg niet onder druk gezet. ,,We bepalen zelf wat we doen. Er zijn afspraken gemaakt en daar wil ik het bij houden.”

Achilles’29 bezet momenteel de elfde plaats in de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD