maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles '29-topscorer Smidt wil hogerop: 'Het is muisstil'

Achilles ’29-topscorer Smidt wil hogerop: ‘Het is muisstil’

Kevin Schmidt hoopt na dit seizoen een stap hogerop te zetten. De aanvaller is topscorer bij Achilles ’29 en wil de Groesbeekers met lijfsbehoud verlaten.

Ook tegen Eemdijk was Schmidt belangrijk: ,,Elke bal die ik dit seizoen op doel schiet, gaat erin. Begin dit seizoen kreeg ik totaal geen aanvoer. Eerst had ik daar moeite mee. Als je zo weinig kansen krijgt, moet elke bal erin. Je moet als een hond achter elke lange bal aan. Geloven dat er altijd een kans kan ontstaan”, stelt hij in De Gelderlander.

Hij hoopt dat zijn scorend vermogen elders is opgevallen: ,,Ik zie al veel spelers ergens tekenen, maar bij mij is het nog muisstil. Het enige dat ik kan doen, is blijven scoren en hopen dat een club het in mij ziet zitten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD