zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Achilles '29 test twee doelmannen

Achilles ’29 test twee doelmannen

Achilles ’29 is vastbesloten nog een doelman toe te voegen aan haar selectie. De Groesbeekers hadden eerder Jasper Heusinkveld op proef, maar dat leidde niet tot een contract. Inmiddels bekijkt de formatie van trainer Eric Meijers of Dimitris Kyriatzis en Senne Vits een versterking zijn.

Opvolger Te Loeke
Tijdens de met 4-2 verloren oefenwedstrijd tegen De Graafschap kregen beide doelmannen een helft de gelegenheid om het doel van Achilles’29 te verdedigen, zag Het Gelderse Voetbal. In Zelhem stond in de eerste helft Dimitris Kyriatzis, een 18-jarige Griek, onder de lat. Hij speelde al bij verschillende Engelse clubs. In de tweede helft was Senne Vits de keeper van de club uit Groesbeek. Vits (20) werd vorig seizoen door Standard Luik verhuurd aan MVV. Achilles’29 is na het vertrek van Robbert te Loeke op zoek naar een nieuwe eerste doelman en heeft ook nog de talentvolle Dani Centen onder contract staan.

DFS
Jasper Heusinkveld tekende inmiddels een contract bij DFS, waar met onder meer Thijs Hendriks en Tim Sanders verschillende spelers met een Achilles-verleden onder contract staan. De hoofdklasser heeft nadrukkelijk ambities om de Derde en mogelijk Tweede Divisie te bestormen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD